Gratis Telesex hos Telebrudarna.com

Är det verkligen sant att det är gratis? Ja, det är helt gratis att ringa in och lyssna igenom våra telesex tjejers presentationer. Det som kostar är att prata live och privat med en värdina, så om du lyssnat på de gratis presentationerna och väljer att koppla dig till någon av värdinnorna så börjar du betala inte innan det. Att ringa in och höra våra sexiga och kåta telefonsex värdinnors gratis presentationer är en upplevelse bara det, så var inte rädd att prova det.


Kostnad för att prata live med en telefonsex-värdinna
Följande gäller när du ringer vårt livesex nummer på 08-505 22 870. När du väljer att koppla dig till någon av våra värdinnor så kostar det 19.90 Kr per minut. Du börjar betala så snart du kopplats ihop med en telesex-värdinna och räknas ända tills du lägger på luren. Om du kopplar dig mot en värdinna och denne inte svarar eller är upptagen kostar det dig ingenting. Minsta samtalslängd är 10 minuter när du påbörjar ett samtal med en telesex-värdinna. Om det är första gången du ringer får du en faktura inom några dagar med en betalningstid på 14 dagar.

Kan jag få mitt nummer spärrat?
Om du vill ha ditt nummer spärrat från våran tjänst så är du hjärtligt välkommen att kontakta våran support via mail: info@telelinjen.com eller telefon 08-505 22 870.

Jag har inte ringt?
Alla som ringer in kollas mot Telias databas gällande A-nummer och vi hämtar in dina uppgifter, om du inte tror på samtalet så kan du även kolla med din operatör för telefoni.

Åldersgräns för att ringa telelinjen är 18 år
För att få ringa till våran linje måste du vara 18 år och vara innehavare av telefonabonnemanget du ringer ifrån, alternativt har innehavarens tillstånd. Alla brott mot dessa regler leder utan undantag till en polisanmälan.

Om någon annan har ringt med din telefon
Om någon annan har ringt på din telefon så är du tyvärr ändå skyldig att betala fakturan, då du som innehavare av ditt telefonabonnemang är ansvarig för vem som än använder telefonen. Kräv i så fall betalt av den som har nyttjat din telefon till att ringa vår linje och gör en polisanmälan mot denne.

Övriga frågor om betalning
För övriga frågor om betalning vänligen kontakta vår kundtjänst: info@telelinjen.com

Fakturor för betalnummer
Fakturor för betalningen av Livesex (08-505 22 870) sker genom PBK - www.pbk.se