Hem | Kontakta oss
FRÅGA: Hur kan jag arbeta som värdinna ?
Du kan som värdinna styra över dina tider själv och loggar in till vårt system geom att ringa in och ange att du kan ta emot samtal. Du är helt anonym och säker via vårt system och kunder kopplas via vår växel till din telefon endast när du har angett att du är tillgänglig..Arbeta som du vill eller när det passar!!
Fråga: Vad gör att just vi är det bästa stället att arbeta som telefonvärdinna?
Lönen, vi betalar antagligen bäst i branschen. Finns det någon annan som betalar lika mycket eller mer är vi villiga att matcha detta. Sidans exponering, vi kommer antagligen ha mest trafik på våra sidor. Vi driver en stor mängd sajter och vi kommer även att annonsera både online och offline för att marknadsföra tjänsten. Detta gör att du som telefonvärdinna kan utnyttja din inloggade tid bäst och få betalt i så stor utsträckning som möjligt istället för att bara vänta på samtal..
Fråga: Krävs det något speciellt av mig för att jobba?
Vi tror att du är en glad och öppen tjej som har lätt att prata med nya människor. Vi förutsätter även att du kan ta eget ansvar och planera dina tider. Det är även ett stort plus om du är fördomsfri, har en trevlig röst och älskar telefonsex =)
Fråga: Vilka är telelinjen.com ?
Vi som driver telelinjen har en lång erfarenhet av att driva företag inom detta område och vårt mål är att inom kort bli den största linjen inom sitt slag. För oss är varje medarbetare viktig och vi tror att för att få produktiva medarbetare så behöver vi ha nöjda medarbetare. För att få nöjda medarbetare så väljer vi att belöna dessa med antagligen den bästa lönen i branschen. Vi är ett ungt flexibelt företag där nästan inget är omöjligt..
FRÅGA: Vad betalar ni och vad får jag i fickan ?
Lönen är 3kr/min som du samtalar med en kund och vi har även inviduellt bonussystem som baseras på antal talade minuter per månad. För varje samtal som kopplats in till dig är du garanterad 6 minuters samtalstid, dvs även om kunden lägger på inom 1 minut så får du minst 24 kr för detta samtal. Detta innebär att du får minst 180 kronor per talad timma med kund.
Fråga: Behöver jag ha fast telefon?
För att jobba som telefonvärdinna hos oss så behöver du helst en fast telefon. Har du ingen fast telefoni så finns även möjligheten att ansluta sig genom mobilen.
Fråga: Hur kan jag som värdinna göra för att få fler kunder ?
För att få så många telefonsamtal som möjligt så finns det möjlighet för varje värdinna att presentera sig med bilder/blogg och text. Dessa bilder kan vara egen tagna bilder, det går då att välja själv vad du vill visa eller ej. Om du inte vill visa några egna bilder på dig själv så finns även möjligheten att du tillsammans med oss, väljer ut några bilder som vi köper från bildbyråer att använda som profilbilder..
Fråga: Följer ni regler och avtal ?
Vi är ett Svenskt bolag, som följer lagar och regler och lön beräknas på föregående månads samtalad tid och betalas ut som vanlig lön den 25:e varje månad eller efter önskemål. Om detta är intressant för dig så vänligen svara oss med telefonnummer och ange gärna en viss tid då du vill att vi hör av oss till dig för vidare samtal..
info@telelinjen.com
08 - 559 24 930
Öppet alla timmar på dygnet!